A világon végigsöprő koronavírus járvány mindenkit érintett, és megérintett. Magyarország mondhatni "szerencsésen" és hamar túljutott a vírus első és reméljük, egyetlen hullámán! Mindez azonban csak azért volt lehetséges, mert mi emberek komolyan vettük a szabályokat, és azért, mert voltak, akik ezekben a vészterhes időkben is a frontvonalban harcoltak!

Ők az egészségügyi dolgozók!

Orvosok, ápolók, nővérek, gyógyszerészek, mind-mind azért küzdöttek, hogy az egészségünket szolgálják, és félelmet nem ismerve vállt-vállnak vetve látták el feladataikat az elmúlt hónapokban. A járvány enyhülésével szeretnénk mi, a Lillafüredi Sport- és Kalandpark és a Lillafüredi Libegőpark dolgozói ezúton is hálánkat kifejezni azért az áldozatos és odaadó munkáért, amit értünk tettek. Elismerésünk kifejezéseként szeretnénk nekik azzal kedveskedni, hogy a nyár végéig minden egészségügyi dolgozó a kalandpark és a libegő szolgáltatásait fél áron veheti igénybe. Nem kell mást tenni, mint a pénztárainkban felmutatni az egészségügyi dolgozói kártyát és máris érvényesítjük a kedvezményt.

Várjuk Önöket a mesés Lillafüred ezernyi szemkápráztató csodájával, családi programjaival és szórakoztató attrakcióival!

Felhasználási feltételek

  • Érvényes egészségügyi dolgozói kártya felmutatásával vehető igénybe
  • A kedvezményt csak a kártya tulajdonosa érvényesítheti, egy főre szól
  • A kedvezmény csak attrakció- és libegő használatra váltható be, a vendéglátó egységekben nem érvényes
  • Az akció időtartama: 2020. június 13. - 2020. augusztus 31.

Beváltási helyek

  • Lillafüredi Sport- és Kalandpark
  • Lillafüredi Libegőpark