Országos U14-es Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 22. forduló

Diósgyőri VTK - Ferencvárosi TF 2-4 (0-3)

DVTK Edzőközpont, Játékvezető. Séra János (Galambosi Dániel, Ablonczy Benedek).
Diósgyőri VTK: Kovács M. - Szemes L., Puskás Z., B. Samsyka, Martis M., Bialkó Z., G. Rados, T. Pashaiev, Fecske A., Schön B., Juhász H. Vezetőedző: Germán Gábor. 
Ferencvárosi TC: Merliot-Almássy A. - Juhász S., Bucsák M., Horváth L., Mucsi M., Pető B., Mátyus K., Petrik D. Kohl J., Póth Á., Szegedi B. Vezetőedző: Németh Norbert. 

Csere: Mátyus K. helyett Takács M. a 41., Schön B. helyett S. Ziad a 46., Mucsi M. helyett Fereczik R. az 53., Kovács M. helyett Béner F. a 61., T. Pashaiev helyett A. Kharchenko a 61., Fecske A. helyett Kelemen Z. a 61., Kohl J. helyett Pető Cs. a 66., Szegedi B. helyett Taksonyi Z. a 66., Puskás Z. helyett Kovács Á. a 70., B. Samsyka helyett Farkas D. a 70., Martis M. helyett R. Vaidych a 70., Horváth L. helyett Ottó B. a 74., Póth Á. helyett Nonn G. a 74. percben. 
Sárga lap: Kovács M. a 37., Puskás Z. a 69., Ferenczik R. a 77. percben. 
Gólszerző: Bucsák M. (0-1) a 10., Kohl J. (0-2) a 31., Bucsák M. (0-3) a 38., Juhász H. (1-3) az 50., Bialkó Z. (2-3) az 52., Horváth L. (2-4) az 58. percben. 

Germán Gábor: - Hiába készültünk egy teljes hetet a védekező pontrúgásokra, mind a négy gólt ilyen helyzetből kaptunk. Ebből hármat az első félidőben, ami után nehéz helyzetbe kerültünk. A szünetben próbáltunk rendezni a sorokat, visszajöttünk 3-2-re, de a negyedik ferencvárosi szöglet-gól demoralizálóan hatott a csapatra, így már nem volt reális esély az egyenlítésre. A mezőnyben próbáltunk játékkal kialakítani helyzeteket. Sokszor tetszetősen bonbtottuk meg az ellenfél középpályáját, de a támadó zónában a gyenge egyéni teljesítményeknek köszönhetően nem tudtunk komoly helyzeteket kialakítani.