Az érdi nyitó- és a budapesti második fordulót követően ismét a fővárosban álltak táblához piros-fehér dartsosaink a STEEL egyéni versenyeken.

Az egyéni nemzeti bajnokságban Lövei Milán az első fordulóban döntő leges csatára kényszerítette kiemelt ellenfelét, ám sajnos a bravúros továbbjutás nem jött össze. Kürti Áron öt leges győzelemmel jutott a második fordulóba, ahol szoros csatában kapott ki 4:2 arányban. Pollák István Zétény szintén győzelemmel nyitott és jutott a legjobb 64 közé, ahol öt legben kapott ki kiemelt ellenfelétől.

A ranglista pontszerző versenyen Lövei Milán kiválóan kezdett és 4:0-as sikerrel jutott tovább, ahol csak az ötödik kiemelt Ancsin László tudta megállítani hat legben. Pollák István Zétény ezúttal nem tudta győzelemmel kezdeni ezt a versenyt és búcsúzott az első körben. Kürti Áron viszont ezúttal is tudott menni egy kört 4:1-es továbbjutással a legjobb 64 közé, ahol az egyik legjobb hazai dartsos, Major Nándor ellen életében először dobott országos versenyen 80-as feletti átlagot, ám sajnos végül a papírforma szerinti játékos jutott tovább.

A női mezőnyben Tóth Boglárka mindkét versenyen egy-egy kört tudott menni 4:0-as és 4:1-es sikerekkel, és csak kiemeltek állították meg a 16 között.