A DVTK Cycling Team színeiben 13 versenyző vágott neki a 4 különböző hosszúságú és nehézségű pálya egyikének a BMTB Series 2023-as záró futamán a Majális Parkban. A meredek emelkedőkkel tarkított száraz pályán versenyzőink a rettentő meleg ellenére is számos kiemelkedő eredményt értek el és állhattak dobogóra a futam, illetve az összetett elszámolásnál is.

A sorozat 10. jubileumi idényének 4. fordulóján az U9-es lányoknál Gajda Noémi bronzérmet, az U11-es fiúknál Mády Áron pedig ezüstérmet szerzett. Az U15-ös fiúk népes mezőnyében Andorkó Levente nem sokkal lemaradva a dobogóról negyedik lett csakugyan, mint Rózsa Dániel egy korosztállyal feljebb. A hobbi női kategóriában Andorkó Andrea pedig ismét az első helyen szelte át a célvonalat.

A sorozat zárásaként kihirdették a négy futamból álló Borsod MTB Series összetett végeredményét is, ahol az U17-es fiúk legjobbja a diósgyőri Rózsa Dániel lett, az U11-eseknél Mády Áron, míg az U15-ösöknél Andorkó Levente zárt a bronzérmes pozícióban. Az összetett csapatversenyben a DVTK Cycling Team pedig a 2. helyen végzett a legjobb magyar csapatként.

Borosd MTB Series 4. forduló - Majális Park

U9 fiú

Király Géza Máté 7. hely

U9 lány 

Gajda Noémi 3. hely

U11 fiú

Mády Áron 2. hely

Gajda Ákos 8. hely

Szőny Zalán 9. hely

U15 fiú

Andorkó Levente 4. hely

Vizi Bálint 8. hely

Borsos Ákos 14. hely

U17 fiú 

Rózsa Dániel 4. hely

Bánóczi Milán 7. hely

Felnőtt férfi

Korpa István 7. hely

Hobbi férfi 

Király Géza 8. hely

Hobbi női 

Andorkó Andrea 1. hely

Borosd MTB Series 2023 - Összetett

U11 fiú

Mády Áron 1. hely

U15 fiú

Andorkó Levente 3. hely

U17 fiú

Mády Áron 1. hely

Csapat

DVTK Cycling Team 2. hely (legjobb magyar csapat)

Fotók: Vígh Attila Photos