III. DVTK Rakaczi Kupa, 
A csoport, 2. mérkőzés

Diósgyőri VTK - SK Slavia Praha 1-1 (1-1)

DVTK Edzőközpont, Játékvezetők: Belicza János (Balogh Tamás, Balázs Mátyás). 
Diósgyőri VTK: Czigány P. - Szabó  M., Lengyel V., M. Zserebickij, Farkas R., Y. Vakuliak, Juhász K., Meggyesfalvi B., Nagy M., Méhes K., Varga I. Csere: Koltai B., László Zs., László S., Bordás B., Ádám L., Vinga Z. Vezetőedző: Icsó Zsolt. 
SK Slavia Praha: A. Paar - S. Janota, M. Kovár, T. Brázda, S. Chalus, P. Kubu, V. Tománek, M. Pastyfik, M. Magada, O. Frolik, J. Drasnar. Csere: M. Klepac, P. Petmesil, V. Skokan, V. Vávra, O. Cervenka, J. Hájek, F. Tomás, Hortváth P., M. Palaschák. Vezetőedző: Simon Honetschlager.  

Gólszerző: M. Magada (0-1) a 4., Méhes K. (1-1) a 18. percben. 

Icsó Zsolt: - Az első tizenöt perc nem úgy sikerült, ahogy elterveztünk. Hiányzott belőlünk a bàtorság és a kellő agresszivitás. Emiatt, hamar hátrányba kerültünk és több helyzete is volt az ellenfelünknek, amit szerencsére nem tudott kihasználni. Az egyenlítő gólunk után elhittük, hogy ilyen komoly játékerőt képviselő csapat ellen is lehet esélyünk. A második félidőben már jól kontrolláltuk a Slavia labdás játékát, nagyon sokat dolgozott együtt a csapat és végig szervezettek voltunk. Az átmeneteinkben benne volt a veszély, de sajnos már nem tudtuk növelni a rúgott góljaink számát. Mindenesetre csalódásra nincs okunk, mert az elmúlt két év torna győztese ellen sikerült pontot szereznünk. Az ilyen sikerek építik a játékosok önbizalmát és ennek a csapatnak ez most igazán fontos.