A második fordulós találkozón Bari Csaba és Kővári Balázs az első fordulóhoz hasonlóan ezúttal is minden egyéni mérkőzését meg tudta nyerni, míg Fischer Csaba ismét három győzelemmel járult hozzá a három pont megszerzéséhez. A fiatal utánpótlás korú játékosunk, Németh Gergely egy győzelemmel zárt 3:0 arányban, a Kővári-Fischer kettős pedig szintén három szettben diadalmaskodott.

Férfi asztalitenisz NB II. Észak-kelet, 2. forduló

Szerencsi VSE II. - DVTK II. 5:13

Győzött: Bari 4, Kővári 4, Fischer 3, Németh 1 és a Kővári-Fischer páros

A teljes eredménylista

Barták László csapatvezető: Extraligás forduló hiányában az NB II-es csapatunkra irányult a figyelem a hétvégén.Tavasszal éppen az aktuális ellenfél szorított le a dobogóról, így a fiúk a visszavágás reményével utaztak vasárnap a szerencsiek otthonába. Nagy meccsre számítva erős csapattal érkeztünk, de az élet új forgatókönyvet írt. A házigazdák NB I-es csapatának két erdélyi légiósa ugyanis a Székelyudvarhely  csapatának európai kupaszereplése miatt nem tudott rendelkezésre állni, így az NB II-es csapatuk két meghatározó játékosa volt a beugró. Ezzel azonban a házigazdák lényegesen gyengébb összeállításban tudtak asztalhoz állni, így erre reagálva Kővári Balázs edzőnk negyedik játékosunkként a tehetséges újonc korú reménységünket, Németh Gergőt nevezte. Sokat nem kockáztatott, hiszen Bari Csabával minden mérkőzésüket hozták és Fischer Csaba is 3/1-es mutatóval zárt így nem forgott veszélyben a nagy arányú győzelem. Az örömünket tetézte, hogy a hazaiaknál kényszerből bevetett utánpótlás korú versenyzőt Gergőnek sikerült legyőznie, így a csapatverseny légkörének megismerésén túl, még egyéni sikerélménnyel is gazdagodott.

 A DVTK II. a kiválóan sikerült szezonrajt után a DAK-DEAC HGL UP csapatát fogadja majd a 3. fordulóban október 14-én 15 órától.