Beharangozó 2023. október 31., kedd

Ma Sepsiszentgyörgyön játszik a DVTK HUN-Therm

Az Euroliga csoportkörének 5. fordulójában az eddig még nyeretlen Sepsi-SIC otthonába látogat október 31-én, kedden a DVTK HUN-Therm: Völgyi Péter együttese magyar idő szerint 17 óra 15 perctől lép majd pályára . A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti. A mérkőzés előtt Völgyi Péter osztotta meg a gondolatait.

Ma Sepsiszentgyörgyön játszik a DVTK HUN-Therm


Euroliga A-csoport 5. forduló

2023. október 31., kedd (Sfantu Gheorghe, Sepsi Arena)
17:15 Sepsi-SIC - DVTK HUN-Therm
A mérkőzés román időzóna szerint 18:15-kor kezdődik!

Mérkőzés információk

Helyszín

Sepsi Arena, Sepsiszentgyörgy
Str. Lunca Oltului DN12, Románia

Közvetítés

A találkozót az M4 Sport élőben, magyar nyelvű kommentárral közvetíti.

Kezdési időpont

A rendező klub közleménye értelmében a mérkőzés kezdési időpontja magyar idő szerint 17:15-re, román időzóna szerint 18:15-re módosult!

Edzői várakozás

Völgyi Péter: A Sepsi az első győzelméért küzd majd az Euroligában, biztos vgyok benne, hogy keményen fognak küzdeni ezért. Ezúttal nem volt olyan feszített a programunk, tudtak a lányok pihenni és volt időnk megfelelően felkészülni erre a mérkőzésre. Nagyon nagy eredmény lenne, ha az ötödik sikerünket is meg tudnánk szerezni, viszont úgy gondolom, hogy ez a Sepsi sokkal erősebb csapat annál, mint amit eddig megmutattak a sorozatban. Kányási Veronika sérülése miatt nem utazott el velünk, rajta kívül viszont mindenki teljesen egészséges és bevethető. Ezúttal is a csapategységünk lesz majd a legnagyobb erősségünk, a lepattanóharc pedig ezúttal is döntő jelentőségű lesz majd. Úgy tudom, ezúttal is szép számmal látogatnak majd ki szurkolóink a mérkőzésre, hogy a helyszínen szurkoljanak nekünk: biztos vagyok benne, hogy ez megint sok energiát ad majd a csapatnak.