Beharangozó 2023. december 19., kedd

Szerdán a Schio érkezik a DVTK Arénába

A naptári év utolsó kosárlabda mérkőzése következik a DVTK HUN-Therm számára: december 20-án, szerdán 18 órától az olasz bajnok Beretta Famila Schio érkezik a DVTK Arénába. A mérkőzés előtt bemutatjuk az ellenfelet, és felidézzük a két csapat közelmúltban lejátszott párharcát is.

Szerdán a Schio érkezik a DVTK Arénába


Euroliga A-csoport 10. forduló

2023. december 6., szerda (Miskolc, DVTK Aréna)
18:00 DVTK HUN-Therm - Beretta Famila Schio (Jegyvásárlás)

Mérkőzés információk

Helyszín

DVTK Aréna
3533 Miskolc, Vanger Vilmos utca 6. A.

Közvetítés

A találkozót az M4 Sport online felületein élőben közvetíti.

Ellenfél-leső

A Schio kilenc fordulót követően hat győzelem - három vereség mutatóval az A-csoport negyedik helyét foglalja el. A Lublin és a Sepsi ellen magabiztos győzelmeket arattak, majd a harmadik fordulóban hazai pályán szenvedtek vereséget tőlünk. Ezt követte egy fájdalmas zakó Isztambulban, eztán legyőzték a Lyont, de a Zaragoza jobbnak bizonyult náluk. A Valencia és a Lublin ellen küzdelmesen, legutóbb a Sepsi ellen magabiztosan nyertek. Vezéregyéniségük továbbra is az az Arella Guirantes, aki tavaly még a Diósgyőrt erősítette - a puerto ricói játékos 14,6 pontot, 5,1 lepattanót és 2,3 asszisztot átlagol mérkőzésenként.

A hazai pontvadászatban jelenleg második helyen áll a címvédő, kilenc siker mellett egy vereséget szenvedtek, a legutóbbi fordulóban 50-98-ra ütötték ki a Battipaglia gárdáját.

Egymás ellen

Az Euroliga csoportkörének 3. fordulójában Olaszországban találkoztak a csapatok, a Diósgyőr a tavalyi vereségért visszavágva 55-59-es sikert aratott, mely a Schio első veresége volt a sorozat idei kiírásában.

2023. október 18.
Beretta Famila Schio - DVTK HUN-Therm 55-59 (15-18, 11-9, 11-11, 18-21)