Beharangozó 2023. december 20., szerda

Az év utolsó kosárlabda mérkőzése jön ma a DVTK Arénában

A naptári év utolsó kosárlabda mérkőzése következik a DVTK HUN-Therm számára: december 20-án, szerdán 18 órától az olasz bajnok Beretta Famila Schio érkezik a DVTK Arénába. Az összecsapás előtt Völgyi Péter vezetőedző nyilatkozott.

Az év utolsó kosárlabda mérkőzése jön ma a DVTK Arénában


Euroliga A-csoport 10. forduló

2023. december 6., szerda (Miskolc, DVTK Aréna)
18:00 DVTK HUN-Therm - Beretta Famila Schio (Jegyvásárlás)

Mérkőzés információk

Helyszín

DVTK Aréna
3533 Miskolc, Vanger Vilmos utca 6. A.

Közvetítés

A találkozót az M4 Sport online felületein élőben közvetíti.

Edzői várakozás

Völgyi Péter: Sok tekintetben számít nagyon fontosnak ez az utolsó mérkőzésünk, szeretnénk egy szép karácsonyi ajándékot adni a szurkolóinknak az év utolsó mérkőzésén. Egy sikerrel óriási lépést tehetnénk álmunk, a csoportból való továbbjutás felé is. Az Olaszországban játszott mérkőzésre szerintem nagyszerűen felkészültünk és óriási bizonyítási vágy dolgozott bennünk, biztos vagyok benne, hogy ezúttal még motiváltabbak lesznek a lányok.

A Schio várhatóan egy alacsonyabb szerkezettel áll majd ki ellenünk, igyekszünk a palánk alatt dominálni, Guirantest és Reisingerovát pedig a kezdő sípszótól a lefújásig nyomás alatt kell tartanunk. Kiváló játékosokból áll a Schio kerete, de hazai pályán, szurkolóink támogatásával le tudjuk győzni őket. Próbálunk nem foglalkozni a fáradtsággal, csapatként átlendíteni egymást a nehéz perceken. Szerencsére Kányási Veronikán kívül minden játékos bevetésre készen áll, Vera bokája pedig szépen gyógyul, de ő még a mai napon nem lehet a segítségünkre.